divendres, 27 de maig del 2011

POESIA I MATEMÀTIQUES

Hola a tothom!! Som l'Anna Missé, en Javier Monío, en Joan Bover i en Christian Muñoz, del grup C2 de segon curs de MEP, i us presentem una seqüència didàctica que relaciona les matemàtiques i la poesia. A partir dels objectius generals de les dues disciplines, durem a terme una sèrie d’activitats en les que compaginarem ambdues àrees, llengua i matemàtiques, i en les que veurem diverses maneres d’interpretar i treballar diversos gèneres poètics.
Creiem que el treball sobre poesia té moltes possibilitats i que és un gènere d’escriptura que va molt relacionat amb les matemàtiques. Durant el cicle d’educació primària no es parla gaire de la poesia i pensem que se l’hauria de tenir més en compte, ja que es pot treballar molt a partir dels poemes. S’hauria de posar més èmfasi en el fet de llegir poemes a l’escola, ja que un cop fora d’aquesta els altres gèneres literaris tenen cabuda, com per exemple els diaris, les notícies, anuncis..., no essent tan fàcil trobar el gènere poètic a la societat actual.
En els enllaços següents trobareu tota la informació sobre la nostra seqüència didàctica, esperem que us sigui d'utilitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada